Juridisch advies

Dreigt er ontslag? Weet je als werknemer dat je werkgever je wil ontslaan of wil je als werkgever een werknemer ontslag geven? Dat kan een bijzonder vervelende situatie zijn als je niet weet wat de regels zijn en waar je recht op hebt. In zulke gevallen is juridisch advies bijzonder welkom. Bij Pakvis Mediation geven we juridisch advies waar je echt iets aan hebt, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Juridisch advies waar je mee verder kunt

Naast (arbeids)mediator ben ik ook jurist. Daarom bied ik uitgebreid juridisch advies aan werknemers én werkgevers van het midden- en kleinbedrijf in Friesland en omgeving. In de aanloop naar het ontslag help ik je met de voorbereiding van de te voeren gesprekken. Ik geef inzicht in de onderhandelingsruimte en eventueel ga ik samen met jou de onderhandelingen met je werknemer of werkgever aan. Een vaststellingsovereenkomst waarmee jij ook verder kunt, is het doel.

Wat doet het conflict met jou?

Bij werknemers besteed ik, naast de juridische aspecten die aan het licht (moeten) komen, aandacht aan de vraag wat deze situatie met jou doet. Het kan je behoorlijk onzeker en angstig maken. Ik begeleid je bij het afronden van deze vaak emotionele fase, zodat je met inzicht en vertrouwen een volgende stap in je loopbaan kunt zetten.

Mijn uurloon ligt op € 125,00 per uur (ex. btw).

Juridisch advies nodig?

Ik help je een weg te vinden door het woud van regels.